Compleet SAV-PODIUM op de 6e plaatsingslijst

door | feb 12, 2024 | Nieuws

     

Fotocredits: Eigen foto’s

Terwijl het carnavalsfeest in Rossumdaerp in volle gang was, stonden tien teams van Sportacrobatiek Vaassen zaterdag op de wedstrijdvloer in Hasselt. Daar vond de zesde plaatsingswedstrijd plaats voor het E- en D-niveau en er zijn fantastische prestaties behaald.

Het E-jeugd trio Bobbi, Fabiënne en Elodie mochten de wedstrijd aftrappen voor SAV. Ze lieten mooie elementen zien. Met een puntentotaal van 21.070 zijn ze 3e geworden. Trio Emmaly, Fiene en Isa lieten ook een nette oefening zien. Helaas een tijdsfout waardoor ze net naast het podium zijn geëindigd op een mooie 4e plek. In dezelfde categorie mochten ook Féline, Beau en Ela hun oefening presenteren. Met een puntentotaal van 21.910 verdienden zij de 1e plek.

Daarna was het de beurt aan de E-niveau duo’s; Liz en Lynn (e-jeugd) en Zoë en Viënna (e-junior). Beiden teams lieten een strakke oefening zien welke werd beloond met een zilveren medaille.

In de middag was het de beurt aan team Bo, Lana en Lauren van de D-junioren. Ze hebben een nette oefening laten zien, die goed was voor een gouden medaille. Daarna was het de beurt aan de D-senioren teams, en wat een competitie was dat. Ondanks de onderlinge concurrentie hebben alle drie de teams een strakke oefening neergezet. Het resultaat? Een compleet podium voor SAV! Lune, Kiki en Julisa werden eerste, gevolgd door Lisan, Roselinde en Charlie. Elise, Julia en Lynn namen het brons in ontvangst.

De kers op de taart was de prestatie van het D+ trio Evi, Lisa en Indy. Hun balans én tempo oefening maakte een diepe indruk op de jury. Met een indrukwekkende score van 48.760 punten stonden zij op het hoogste podium.

 

 

 

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: