Zou u willen weten wat de cliëntondersteuner ouderen voor u kan betekenen? Kom op dinsdag 16 oktober naar de voorlichting van de cliëntondersteuner in wijksteunpunt Bloemfontein in Vaassen.

Veel senioren willen het liefst zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Soms kan dat echter moeilijk zijn of worden, bijvoorbeeld door ziekte of door verlies van een partner of een familielid. Ook kunt u door veranderde omstandigheden voor moeilijke keuzes komen te staan of u ervaart gevoelens van eenzaamheid.

Het is vaak moeilijk om uw weg te vinden in het “woud” van zorg- en dienstverlening.
De cliëntondersteuner ouderen kan u daarbij helpen. De cliëntondersteuner fungeert als een wegwijzer en geeft informatie en advies op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

Bernadette Kodden, cliëntondersteuner ouderen, komt op 16 oktober van 10.30 tot 12.00 uur in Bloemfontein om voorlichting te geven maar ook om antwoord te geven op uw vragen. U bent welkom om de voorlichting bij te wonen.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij: Wijksteunpunt Bloemfontein, Linda Seinstra. Telefonisch bereikbaar tussen 8.30- 12.30 uur op nummer 0578-676767 of op dinsdag tot en met vrijdag op 0578-617118 of via de mail.