Circulus-Berkel zamelt deze maand kerstbomen in. Dit gebeurt op een andere manier dan in voorgaande jaren. Je aanmelden voor de inzameling is niet meer nodig. U leest in de App van Circulus-Berkel wanneer u uw kerstboom kunt inleveren.

Kerstboompje:
Circulus-Berkel komt ook langs bij u in de straat. Een kerstboompje in de Circulus-Berkel App geeft aan wanneer uw buurt aan de beurt is.

Goed zichtbaar:
Leg uw kerstboom op de inzameldag voor 7:00 uur langs de weg. Doe dit zonder pot en versiering. En bij voorkeur op de plek waar u normaal de container neerzet. Zorg dat de boom goed zichtbaar is voor de inzamelaars.

Woont u in een appartement? Leg de kerstboom dan naast of in de buurt van de ondergrondse container voor restafval.

Zand er uit:
Heeft u een kerstboom met kluit? Klop of schud het zand er dan zo goed mogelijk uit om de aanbiedplaats schoon te houden. Plastic potten voor de kerstboom en netten mogen niet bij het pmd-afval worden ingeleverd. Lever de pot daarom gratis in als hard kunststof op het Recycleplein of bij het restafval.

Wegbrengen:
U kunt uw kerstboom ook gratis als groen- of snoeiafval inleveren bij het Recycleplein aan de Talhoutweg 26 in Vaassen. Uw kerstboom wordt dan versnipperd. Vergeet niet uw milieupas mee te nemen als u het Recycleplein bezoekt.

Afvalkalender
Zie voor meer informatie: http://www.circulus-berkel.nl/epe  Afvalkalender.