Nog even en dan is het weer tijd voor het Cavente kinderdorp. Dit jaar al weer voor de 36e keer. Eigenlijk valt het Cavente kinderdorp niet meer weg te denken als de afsluiter van de zomervakantie. Het Cavente kinderdorp wordt elk jaar steeds weer in de laatste week van de zomervakantie gehouden. Dit jaar zal dat van 21 t/m 24 augustus zijn.

Dagelijks zijn er weer activiteiten als huttendorp, drukkerij, fietscrossen, luchtkussen springen en auto’s slopen. Maar er zijn ook weer verschillende verenigingen en organisaties die een bezoek brengen aan het kinderdorp. Zo worden dit jaar oa de brandweer, wensambulance en de Vaassense Fanfare verwacht. Eigenlijk te veel om hier te benoemen, dus daarvoor kan je beter naar hun site www.cavente.nl gaan.

Voorverkoop
Kaarten voor het Cavente kinderdorp zijn op zaterdag 18 augustus van 14:00 tot 16:00 uur, en maandag 20 augustus van 14:00 tot 16:00 uur en van 18:00 tot 20:00 uur in de voorverkoop bij de kassa naast de bibliotheek te koop.
Een dagkaartje kost € 3,50 per kind in de voorverkoop
Een 4 dagenkaart kost € 10,- per kind in de voorverkoop

Tijdens het Cavente kinderdorp zelf, is het ook nog mogelijk om een kaartje te kopen bij de ingang, maar dan betaald je wel meer.

Omdat het een kinderdorp is mogen ouders overdag het terrein niet op. Daarom wil Cavente ook wat extra informatie over de deelnemende kinderen. Hiervoor hebben ze een formulier geplaatst op hun website onder het kopje “Hoe kom ik aan een kaartje voor het kinderdorp en wat kost het?” Het is handig om dat formulier af te drukken en ingevuld mee te nemen.