Op de foto van links naar rechts : Johan Bosch ( sponsor ) , Gerard van Gurp ( voorzitten C.S.V. Vios Vaassen )

 

Afgelopen voorjaar bezocht oud scheidsrechter en vios lid Johan Bosch, sportpark de Kouwenaar voor een bezoek aan het elftal van zijn zoon.

Na een hartelijke begroeting en de bekende kop koffie, bleek Johan inmiddels eigenaar van een prachtige camping en bungalow park in Bad Rothenfelde – Duitsland met vele recreatie mogelijkheden en ca 500 plaatsen.

Voor een goed trainingskamp beschikt Campotel de in de directe omgeving over 2 prachtige kunstgrasvelden en een natuur grasveld, waar ere en 1e divisie clubs regelmatig te gast zijn.

Hij volgde vios nog een beetje en de binding was er ondanks de afstand nog steeds. Na enkele gesprekken bleek Johan bereidt zijn oude club te sponsoren en werd er een fantastisch voorstel uitgewerkt waarin Campotel de komende 3 jaren de voorzijde van de shirts zal sieren van de recreanten teams 3, 4 en 5, de 45+ / 35+ en enkele jeugdteams.

Op de foto de officiële overhandiging van het 1e shirt aan een blijde voorzitter en een overzichtsfoto met enkele teams in de ontvangen prachtige nieuwe outfit. Uiteraard ging Johan niet terug naar zijn Campotel zonder het bekende bloemetje en een blijvende herinnering.