foto: Bertus v/d Oosterkamp

 

Zaterdag 7 december was het dan eindelijk zover. We konden Loohuis installatie groep bedanken voor het sponsoren van de trainingspakken van de jongens van c.s.v Vios JO15-2. Bijna ging het niet door, want bij dit bedrijf, welke een eigen 24 uurs storingsdienst heeft, gaat de klant uiteraard voor.

 

Na eerst een aantal teamfoto´s gemaakt te hebben, konden we alsnog Willem van Norel (projectleider) en Willem van Weenum (vestigingsleider) de bloemen overhandigen.

Tijdens de ouderavond, aan het begin van het seizoen is aan de ouders de vraag gesteld, of zij iemand wisten die de jongens dit jaar wilden sponsoren met een trainingspak.

Binnen 2 dagen reageerde Willem van Norel (vader van Leandro) dat het bedrijf, waar hij al vele jaren werkt, graag mee wou werken aan de sponsoring van de pakken!

Dit is kenmerkend voor dit familiebedrijf, waarbij toegankelijkheid en dicht bij de klant én medewerkers staan, normale kernwaarden van dit bedrijf zijn.

Voor vele jongens van JO15-2 de eerste keer van hun Vios carrière dat zij een trainingspak pak gesponseerd kregen.

Hoewel de zomervakantie al begonnen was, is het nog gelukt om voor iedereen een passend pak te bestellen bij Nijenhuis. Hierdoor konden we het voetbalseizoen goed in het pak starten!

Loohuis installatie groep heeft meer dan 65 jaar ervaring in de installatietechniek. Betrouwbaar, deskundig en betrokken bij relaties én medewerkers waarbij samenwerking voorop staat.

Wij willen dan ook namens de jongens JO15-2, Loohuis Installatiegroep heel hartelijk bedanken voor deze samenwerking met Vios!