Buurtraad Geerstraat heeft weer diverse activiteiten op de agenda

door | apr 21, 2024 | Nieuws

Noaberclub: Nederlandstalige Muziekbingo!

Woensdag 24 april is er tijdens de Noaberclub een Nederlandstalige muziekbingo. Tussen 14.00-16.00 wordt de muziekbingo gehouden en tussentijds is er uiteraard genoeg tijd om een kop koffie te drinken en gezellig bij te kletsen. Oh ja, meezingen mag!

 

 

Fietsrit Geerstraat

Op zaterdag 11 mei is het weer zover. De jaarlijkse fietsrit. Je kunt starten tussen 18.30-19.00 uur (vooraf aanmelden niet nodig). We vragen een bijdrage van €3 per volwassene en €1 voor kinderen t/m 12 jaar. Dit jaar is de opzet ietsje anders. In verband met de toename van deelname met elektrische fietsen hebben we dit jaar 1 route, deze is ongeveer 25 km lang. De 15 km route is dus komen te vervallen. Let goed op tijdens het fietsen, want je kunt overal vragen over krijgen en tussendoor zijn er ook nog andere stops met opdrachten. Dus zorg ervoor dat de batterij opgeladen is en de banden vol lucht zitten en tot 11 mei!

 

 

Pinkster-rit

Op maandag 20 mei (Tweede Pinksterdag) is de volgende editie van de Pinkster-rit. Je kunt starten tussen 10.00 en 11.00 uur. De bijdrage is €10 per auto/trekker. Graag vooraf opgeven bij geerstraatvaassen@gmail.com

Agenda april/mei:
24 april: Noaberclub: Nederlandstalige muziekbingo
11 mei: Fietsrit
20 mei: Pinkster-rit
29 mei: Noaberclub: Busreis

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: