Op vrijdag 21 september wordt er in Emst Burendag gevierd. Tijdens deze burendag, die van 17.00 tot 20.00 uur gehouden wordt op de parkeerplaats van Spar van Loo aan de Vaassenseweg, zal bekend gemaakt worden wie de beste buur van Emst is.

 

Alle inwoners van Emst worden op vrijdag 21 september van harte uitgenodigd voor een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij om met elkaar burendag te vieren. Gezellig, tijdens de koffie, bijpraten met dorpsbewoners of misschien wel nieuwe buren ontmoeten. Voor de kinderen is er een glaasje ranja en een springkussen. Slagerij ter Weele heeft hamburgers gesponsord dus er is een lekker broodje hamburger.

In de weken voorafgaand aan burendag kunnen inwoners van Emst hun buur nomineren voor de “beste buur” van Emst. Bij de Spar in Emst kan men een kaartje invullen en hun buur nomineren. Heeft u een buur die veel voor u doet of waar u altijd op kunt rekenen? Meldt hem of haar aan bij de Spar in Emst. In de winkel zijn aanmeldkaartjes verkrijgbaar en die kan men in de daarvoor bestemde bus gooien.

Tijdens burendag wordt de beste buur van Emst bekend gemaakt en wordt deze in de bloemetjes gezet. De bloemetjes die uitgereikt gaan worden zijn gesponsord door Boeketterie de Anemoon.

 

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:
Spar van Loo, Vaassenseweg 12 Emst

Telefonisch bereikbaar 0578-661367