Update
Buiten Bios film Wild afgelast!
A.s. zaterdag zou de film Wild worden vertoont bij Burnside Cablepark op het Kievitsveld in Emst. Helaas heeft men moeten besluiten dit af te lasten i.v.m. tegenvallende verkoop van de kaarten.

Mocht je de film toch nog graag buiten willen zien, dan kan dit op 13 september bij Restaurant De Ossenstal in #Epe.

Heb je via de webshop kaarten gekocht, dan wordt het geld automatisch teruggestort. Heb je de kaarten aan de balie bij de VVV gekocht dan krijg je tegen inlevering van de kaarten het geld terug.

Vanwege het grote succes in 2018 organiseert Stichting Promotie Gemeente Epe opnieuw de buitenbioscoop. Op unieke wijze de film ‘Wild, bonte families op de Veluwe’ beleven? Kom dan op zaterdag 13 juli naar het Kievitsveld in Emst! De film vertoont prachtige beelden van het grootste natuurgebied van Nederland, de Veluwe, met als hoofdrolspelers het everzwijn, het edelhert en de vos.

Geniet op je eigen picknickkleed of (camping)stoel met een hapje en drankje van een bijzondere avond in de mooie natuur! Toegangskaarten à € 7,50 zijn te verkrijgen bij VVV Epe of via de webshop van VVV Epe (vanaf 13 juni) of al daar af te halen. Bestel ze snel want op=op!

Ouderwetse filmavond
Samen met Burnside Cablepark zorgen we voor een mooie avond uit! Start van de film is rond 21.15 uur, maar kom gerust eerder: bij de gezellige BeachClub of de buitenbar kun je dan alvast genieten van een hapje of drankje met uitzicht op de sportievelingen op de waterskibaan. Ook in de pauze staat de buitenbar voor een verfrissing, borrel of hapje klaar. Na afloop van de film is het nog heerlijk toeven aan het water op het terras, of binnen bij Burnside.

B-BBQ-arrangement
Voor een compleet avondje uit kun je een Burnside BBQ-arrangement boeken. Voor € 30,00 inclusief twee consumpties en het entreeticket tot de film.

Locatie: Kievitsveld/Burnside Cablepark, Viskweekweg 3, Emst.
Meer info en kaarten te verkrijgen bij:
VVV Epe
www.vvvepe.nl
Tel. 0578-745019
Burnside Cablepark
www.burnsidecablepark.nl
Viskweekweg 3, Emst
Tel. 0578 573170