Waar denk ik aan, vraagt FB…

Gezond en gelukkig, dat was een jaar geleden wel anders. Wat zat ik toen slecht in m’n vel. Te zwaar, wat zat ik mezelf letterlijk en figuurlijk in de weg.

Alles zat tegen, niets lukte meer. En toen eind augustus het besluit genomen om The 1:1Diet te gaan doen. Wat zag ik er tegen op, maar ja ik moest wat… Zo dacht ik toen, inmiddels zijn we een jaar verder. Ruim 30 kilo afgevallen en nog steeds op gewicht.

Nu een eigen praktijk begonnen als afvalcoach en is mijn leven compleet veranderd. Een heel ander mens ben ik geworden. Lekker fit en heerlijk in m’n vel.

Ja, ik kan oprecht zeggen dat ik gelukkig en gezond ben. Mijn lieve man, kanjer van een dochter en geweldige familie en vrienden hebben mij altijd gesteund. Maar bovenal mijn coach The 1:1 Diet met Saskia van Ingen in Wezep en Elburg.

Dankbaar en positief kijk ik vooruit naar een mooie toekomst met een eigen afvalpraktijk aan huis met al mijn dierbaren.