Zondag 17 februari speelt KCVO om 14:00 uur thuis tegen Albatross. De wedstrijd zal afgetrapt worden door de pupil van de week Bram van de Braak. Hopen dat KCVO de 2e overwinning haalt en de goede vorm vasthoudt na de overwinning op SV Epe.

Bram van de Braak is 10 jaar en zit in groep 6 van de Krugerstee. Bram is een echt voetbaldier, volgens mij slaapt hij met de bal. Bram heeft zich via de Worldcup, de JO9-1 gegroeid tot een speler van de JO11-1.  Daar speelt hij voornamelijk rechtsbuiten. Hij is talentvol en heeft zelfs verschillende malen meegetraind bij Vitesse.  Dat was toch wel heel zwaar, 3x trainen , maar hij vond het wel geweldig om mee te maken. Ook voetbalt hij veel met zijn vriendjes Okan, Thijs en Thijn. Verder op school vindt hij rekenen heel leuk.

Bram is verder een groot liefhebber van spaghetti. Dat komt omdat ze elk jaar naar Italië gaan, zegt hij. Bruine bonen vindt hij niks. Op de vraag of hij misschien profvoetballer in Italië wil worden, zei hij: “We zien wel, ik wil veel plezier hebben”.  Aan beleving en enthousiasme ontbreekt het niet bij Bram. Voorlopig heeft hij nog veel plezier bij KCVO..

Verder is Feyenoord zijn favoriete club en Memphis Depay is zijn favoriete speler. Hij kent nog geen spelers van KCVO maar hoopt dat er na zondag verandering in komt. Hij hoopt en denkt dat KCVO met 2-1 wint.

Heel veel plezier Bram