In het weekend van 15 en 16 juni heeft een grote delegatie van ZVV Heren 1 deelgenomen aan het Schuurman BZC Senioren Toernooi in Borculo. Binnen de waterpolowereld beter bekend als het Borculotoernooi. Dit is een waterpolotoernooi waar vele teams uit binnen en buitenland op af komen. Hier worden gedurende 2 wedstrijddagen vele waterpolowedstrijden gespeeld op 4 verschillende velden. ZVV heeft tijdens dit Borculotoernooi 4 wedstrijden gespeeld.

Zaterdagochtend om 10:00 uur mocht ZVV de spits afbijten tegen ZV de Treffers. Al snel bleek dat ZV de Treffers een maatje te groot was voor ZVV. Er werd uiteindelijk terecht verloren met 2-4. ’s Middags volgde om 13:00 uur de tweede wedstrijd van het toernooi tegen VZG. ZVV had het lastig tegen de sterke en balvaste tegenstanders. ZVV wist geen grip te krijgen op de wedstrijd en liep uiteindelijk tegen een 2-6 nederlaag aan.

Zaterdag om 18:00 uur volgde de laatste wedstrijd van de dag tegen ZPS Numansdorp. ZVV zat er vanaf begin fel op wat resulteerde in fouten bij de tegenstander die ZVV wist af te straffen. Uiteindelijk heeft ZVV deze wedstrijd met 4-9 weten te winnen. Op zondagochtend om 09:00 uur heeft ZVV het toernooi afgesloten tegen NDD met een ruime overwinning: 4-11. ZVV wist haar eigen kansen goed af te maken en gaf de tegenstander tegelijkertijd geen ruimte om aanvallen op te bouwen. Uiteindelijk is ZVV op doelsaldo knap 2de geworden in een sterke poule.