Houd u van lezen en vind u het leuk om met anderen het gelezen boek te bespreken aan de hand van stellingen? Dan is de boekenkring in Bloemfontein, onderdeel van Koppel-Swoe, iets voor u.

U mag vrijblijvend binnenlopen bij de eerstvolgende bijeenkomst en mee doen.

 De boekenkring is een gezellige groep mensen die met veel enthousiasme aan het lezen is. Doordat iedereen inbreng heeft over te lezen boeken is er een mooie variatie aan boeken die in een jaar besproken worden. Een van de deelnemers, Margriet Snel, is de begeleider van deze groep.

Het seizoen van de boekenkring start in oktober en duurt tot en met april.

De boekenkring heeft nog ruimte voor nieuwe leden.

De eerstvolgende bijeenkomst van de boekenkring in Bloemfontein (Wetstraat 12 in Vaassen) is op maandag 11 februari 2019.

Deelname aan de boekenkring kost u niets, u betaalt alleen maar voor uw kopje koffie of thee. U bent van harte welkom om tijdens de boekenkring binnen te lopen in het wijksteunpunt.

 

Kaartmiddag in Bloemfontein Vaassen

 

Op donderdag 14 februari 2019 organiseert het wijksteunpunt Bloemfontein een kaartmiddag in het gebouw Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen. Iedereen, ongeacht leeftijd, is van harte welkom om van 13.30 uur tot 16.00 uur te komen jokeren en klaverjassen.

 De begeleiders van deze kaartmiddag zijn Willy Jonker en Jopie Stegeman die u van harte welkom heten en u tevens voorzien van een kopje koffie of thee.
U betaalt € 2,00 om mee te doen aan de kaartmiddag.

Voor informatie  kunt u terecht bij:
Wijksteunpunt Bloemfontein,

Telefonisch bereikbaar via Koppel-Swoe 0578-676767 of op dinsdag tot en met vrijdag op 0578-617118.

Voor meer informatie kijk op www.swo-epe.nl