In de maanden juni, juli en augustus 2018 organiseert het wijksteunpunt Bloemfontein, onder de naam “Bloemfontein Bruist” eens per maand een concert in de binnentuin van Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen.

Op woensdag 5 september is het de beurt aan de Mulderssingers uit Wezep. Het optreden begint om 19.30 uur en de toegang is gratis. Vanaf 19.00 uur kunt u terecht op het binnenterrein van Bloemfontein.

 

Feest- en Piratenkoor de “Mulderssingers” is een enthousiaste groep van ongeveer 30 mannen uit Wezep en omstreken die het leuk vinden om samen te oefenen, te zingen en op te treden.

Hun repertoire is zeer gevarieerd en gaat van shanty-liederen tot polderpop.

Gedreven door de dirigent Ben de Roos, zijn zij in staat uw feest of evenement van een frisse en vrolijke muzikale noot te voorzien.

Het bijwonen van dit optreden is gratis. De binnentuin van Bloemfontein is te bereiken via het grote hek naast het wijksteunpunt aan de Wetstraat. De mogelijkheid bestaat om een kopje koffie, thee of een drankje te kopen. De binnentuin gaat open om 19.00 uur en het optreden begint om 19.30 uur. Het optreden duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Er zijn wel stoelen aanwezig maar mocht u niet lang kunnen staan neem dan voor de zekerheid een klapstoeltje mee.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:
Wijksteunpunt Bloemfontein, Linda Seinstra

Telefonisch bereikbaar via Koppel op nummer 0578-676767 of van dinsdag tot en met vrijdag op 0578-617118.

Voor meer informatie kijk op www.swo-epe.nl