Een enthousiaste groep vrijwilligers van Koppel-Swoe organiseert voor senioren uit de gemeente Epe verschillende uitstapjes. Donderdag 20 december wordt er een bezoek gebracht aan een schitterende kerstallen- en kerstmannenexpositie in Steenfabriek De Werklust in Losser.

De stookzolder is ingericht met kerststallen, kerstverzamelingen en kerstgroepen, merendeels eigendom van Stichting Steenfabriek De Werklust of van aangesloten vrijwilligers. De Losserse kunstenares Annette Theusing beschilderde grote panelen die op de stookzolder zijn neergezet, gebaseerd op het bekende kerstverhaal “Kroamschudd’n in Mariaparochie” van Herman Finkers. In een ander onderkomen op het terrein is een blijvende Kerstmannenexpositie te bewonderen. De verzameling bestaat uit maar liefst 3200 onderdelen en kerstmannen.

De touringcar vertrekt om 10.30 bij de Gamma in Epe en zal rond 12.00 uur bij Restaurant Marktzicht op het Martinusplein in Losser arriveren. Daar mogen de deelnemers aanschuiven voor een heerlijke lunch met kroket en salades en nog veel meer. Na de lunch wordt de oude steenfabriek bezocht waar de bezoekers een rondleiding krijgen onder leiding van een gids in een treintje. Het wordt aangeraden om als het een koude dag is warme kleding te dragen. Voor extra dekens wordt gezorgd. De middag wordt afgesloten met een lekker kopje koffie/thee en daarna gaat de bus weer richting Epe.

 

Datum: donderdag 20 december 2018

Vertrek : om 10.30 uur bij Retailpark de Poort Epe

Eindtijd: 17.00 uur

Kosten: € 39,50

Opgeven bij Koppel-Swoe, telefoonnummer: 0578-676767

Een programmaboekje met meer leuke uitjes kunt u ophalen op ons kantoor Stationsstraat 25 in Epe of bezoek onze website www.swo-epe.nl voor meer leuke uitjes.