Berkley-Smallertdag: zaterdag 31 maart

door | mrt 15, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

’t Smallert en Berkley organiseren ook dit jaar weer de Berkley-Smallertdag op ’t Smallert in Emst. Een gezellige kennismaking met ’t Smallert en het forelvissen. Ook openen we op deze dag het seizoen van het gezinspark. Het wordt een leuke en informatieve dag, voor het hele gezin. Een goede reden om eens te komen kijken op onze Berkley-Smallertdag!

Het programma van deze bijzondere dag heeft voor het hele gezin iets te bieden: opa’s en oma’s, vaders en moeders en natuurlijk de kinderen!

Gedurende de dag zijn er demonstraties hengel optuigen en workshops forelvissen. Ook wordt er een film vertoond over het kweken van de forel en worden de vissen in de kweekvijvers gevoerd. Tijdens deze dag worden er forellen en zalmforellen gerookt in onze ambachtelijke, hout gestookte rooktonnen. Natuurlijk is het speelpark die dag ook geopend.

Het programma ziet er als volgt uit:

In onze rood-witte circustent zijn doorlopend demonstraties hengels optuigen te volgen. Een leuke visdag begint met goed materiaal!

Vervolgens kan er gevist worden in sessies van 1,5 uur. Per sessie kunnen er maximaal 40 personen tegelijk vissen. Tijdens het vissen is er begeleiding die de nodige tips en tricks aanreiken zodat iedereen een goede basis voor het forelvissen kan aanleren. Er mag met een eigen hengel gevist worden maar er zijn uiteraard ook hengels te leen.

10.00-11.30 uur          vissessie 1

11.30-13.00 uur          vissessie 2

13.00-14.30 uur          vissessie 3

14.30-16.00 uur          vissessie 4

 

Ieder heel uur wordt er een korte rondleiding over de kwekerij gegeven en worden de vissen gevoerd. Voor ieder kind dat deelneemt aan de visclinic is er een leuk cadeautje van Berkley.

Onze kaarsenmakerij heeft deze dag een kortingsactie om het nieuwe interieur te vieren. Kom je die dag met 4 personen kaarsen maken, dan hoef je maar voor 3 personen te betalen.

De entree voor deze dag is GRATIS! Met andere woorden: de moeite waard om te komen!

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: