Berkley-Smallertdag; 31 maart open dag van ’t Smallert

door | mrt 4, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

’t Smallert en Berkley organiseren ook dit jaar weer de Berkley-Smallertdag op ’t Smallert in Emst. Een gezellige kennismaking met ’t Smallert en het forelvissen. Ook openen we op deze dag het seizoen van het gezinspark. Het wordt een leuke en informatieve dag, voor het hele gezin, waarbij het goede doel ‘het Peuterfonds’ centraal staat. Het Peuterfonds zet zich in voor jeugdige vissers met een beperking. Een goede reden om eens te komen kijken op onze Berkley-Smallertdag!

Het programma van deze bijzondere dag heeft voor het hele gezin iets te bieden: opa’s en oma’s, vaders en moeders en natuurlijk de kinderen!
Gedurende de dag zijn er demonstraties hengel optuigen en workshops forelvissen. Ook wordt er een film vertoond over het kweken van de forel en worden de vissen in de kweekvijvers gevoerd. Tijdens deze dag worden er forellen en zalmforellen gerookt in onze ambachtelijke, hout gestookte rooktonnen. Natuurlijk is het speelpark die dag ook geopend.

Het programma ziet er als volgt uit:

In onze rood-witte circustent zijn doorlopend demonstraties hengels optuigen te volgen. Een leuke visdag begint met goed materiaal!

Vervolgens kan er gevist worden in sessies van 1,5 uur. Per sessie kunnen er maximaal 40 personen tegelijk vissen. Tijdens het vissen is er begeleiding die de nodige tips en tricks aanreiken zodat iedereen een goede basis voor het forelvissen kan aanleren. Er mag met een eigen hengel gevist worden maar er zijn uiteraard ook hengels te leen.
10.00-11.30 uur vissessie 1
11.30-13.00 uur vissessie 2
13.00-14.30 uur vissessie 3
14.30-16.00 uur vissessie 4

Ieder heel uur wordt er een korte rondleiding over de kwekerij gegeven en worden de vissen gevoerd.

Omdat wij met de opbrengst van deze dag graag ons goede doel willen steunen houden wij om 13.00 en om 16.00 uur een loterij. Gedurende de dag worden er loten verkocht en op een groot deel van deze loten zijn mooie prijzen te winnen! Denk hierbij bijvoorbeeld aan hengels, powerbait, molens, entreekaarten en nog veel meer moois!
De entree voor deze dag is GRATIS! Met andere woorden: de moeite waard om te komen!

Wanneer: 31 maart a.s. van 10.00 uur – 17.00 uur

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: