Beleef de Lente

door | mei 29, 2023 | Nieuws, Premium

Afgelopen dagen organiseerde Trostmarkt een Lente Fair rondom Kasteel de Cannenburgh. Tijdens de vorig editie moest er nog € 7,50 entree betaald worden, maar deze keer was de toegang gratis. Wel had de organisatie de ‘ijsbaan’ afgehuurd waar bezoekers tegen betaling hun auto mochten parkeren. Opvallend want in de eerste aankondiging van dit evenement was het parkeren gratis en moest er wel entree betaald worden.

Zowel de gemeente Epe als de Ondernemers Vereniging Vaassen melden vaak ook vol trots, dat de gemeenten Epe gastvrij is ten aanzien van de toeristen en dat je overal gratis kan parkeren in onze gemeente. Dit kan wel eens de eerste keer zijn dat er in onze gemeente betaald parkeren was. De slimme bezoekers maakten natuurlijk gewoon gebruik van de overige gratis parkeer locaties in ons dorp.

Op de Lente Fair, die als thema “Beleef de Lente” had, was een relaxe sfeer. Zo verzorgde een DJ en een 2 mans bandje voor een muzikale omlijsting. Verder konden kinderen zich laten schminken of creatief bezig zijn. Naast dat je voor een hapje en een drankje bij Maarten bij ’t Koetshuis terecht kon, stonden er ook veel foodtrucks. Léon heeft voor Vaassen Actief een beeldverslag gemaakt.

In het weekend van 28 en 29 oktober komt er weer een vervolg op deze markt. Dan zal Trotsmarkt een Herfstmarkt organiseren rondom kasteel de Cannenburgh.

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: