Belangrijke overwinning voor Vios Vaassen

door | mei 12, 2019 | Nieuws | 0 Reacties

Onder de stralende zon werd zaterdamiddag de wedstrijd Hoevelaken 1 – VIOS Vaassen 1 gespeeld.

Voor VIOS een belangrijke wedstrijd in de strijd om nacompetitie te behalen, Hoevelaken kon vrijuit spelen en strijd niet meer voor een nacompetitie plaats.

Echter was het deze middag vooral Hoevelaken wat goed voetbal en de bovenliggende partij was. Binnen enkele minuten kreeg Hoevelaken meerdere kansen om de score te openen, echter tegen de verhouding in scoorde Mehmet Ali Akalin de 1 0, na een goede pass van Jacco Verstraten, die zelf de bal veroverde. 10 minuten later scoorde de topscoorder, Jelle Pol, van VIOS de 2-0.
Dit was ook de rust stand.

Direct na rust na een zeer goed uitgespeelde aanval scoorde Noah Tuasela de 3-0. Net als in de doordeweekse champions league wedstrijden dacht je nu wel de winnaar te kunnen voorspellen, maar toch werd het ook hier zeer spannend door een zeer snelle 3-1 en 3-2 van Hoevelaken, zou VIOS dit uit handen geven? Er volgde enkele kansen voor Hoevelaken, maar Bahatin Selcuk als ook het aluminium voorkomen dat.

VIOS trekt door hard werken de overwinning over de streep en kan volgende week thuis tegen Zwart Wit de nacompetitie veilig stellen.

Een zwaarbevochten overwinning, tegen een goed Hoevelaken, maar Vios liet ook zien dat ze een hecht collectief hebben, veel voor elkaar over hebben en aanvallend sterk zijn.

Volgende week moet VIOS zien zichzelf te belonen voor een seizoen waarin veel jeugd is ingepast en boven verwachting is gepresteerd. Een compliment aan de groep en staf, maar de beloning in vorm van nacompetitie …. die zou geweldig zijn