BCE heeft clubkleding

door | sep 18, 2023 | Nieuws

Foto: van links naar rechts: Bas Raadsveld, Emmie Brummel, Jolanda Gerritsen, Werner ter Riele, voorzitter Gerrit Tellegen en uitbater Blue Sky, Harrie Kuiper.

 

Door Henk Boeve

Voor Biljart Club Emst, bij de biljarters beter bekend als BCE, is het biljartseizoen weer begonnen. Deze club heeft het allemaal prima voor elkaar. Ze komen met 3 heren- en 1 damesteam uit in het Noord Veluws Biljart Verbond. Zo staan twee prachtige biljarts in hun thuishaven, zalencentrum Blue Sky aan de Hoofdweg 32 in Emst.

Deze week heeft voorzitter Gerrit Tellegen een speciale waterpas aangeschaft voor zijn BCE, zodat de biljarttafels vlekkeloos waterpas staan. Toch ontbrak het de club nog wel ergens aan. En dat zag eigenaar Harrie Kuiper van zalencentrum Blue Sky ook. Wat is namelijk het geval? De meeste biljartclubs die aangesloten zijn bij het Noord Veluws Biljart Verbond hebben allemaal clubkleding in de vorm van een shirt. Biljart Club Emst echter niet en dat was een doorn in het oog van Kuiper. En daar is nu een einde aan gekomen, want eigenaar Harrie Kuiper van Blue Sky heeft alle leden van BCE een schitterend shirt aangeboden. De dames en heren lopen er nu tijdens een wedstrijd picobello bij. Afgelopen week overhandigde de heer Kuiper de shirts.

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: