Foto v.l.n.r.: Thom Steneker, Sjoerd van Spanje, Willie van Dam, Frank Zomer, Wesley Oortwijn, Jampie Schild, Chiel Hagen, Bas Jannink, Ron Oortwijn, Laurens Betting.
Gijs Hulleman, Sem Rozendal, Martijn Hagen, Zoë Leerkes, Tom Leerkes, Mees Huntink, Ivo Scheffel, Tijl Zomer, Brian Hulleman.

Thom Steneker van B&B Kasteelzicht en Laurens Betting van BMC ICT hebben zich zaterdag op beeld laten vastleggen met de spelers van KCVO JO17-1. Dat werd eigenlijk wel tijd, want deze enthousiaste voetballers spelen al sinds de start van het seizoen in door hen gesponsorde shirts.

Afgelopen zaterdag, 14 december speelden de voetballers KCVO JO17-1 hun laatste wedstrijd van het najaarseizoen. Zij spelen in de tweede klasse en wonnen zaterdag met 0-2 uit tegen  AZC JO17-1. Vooralsnog staan zij nu vierde in deze competitie.

Het KCVO tenueplan zorgt er al 15 jaar voor dat de spelers van KCVO er altijd goed verzorgd uit zien op het veld. Dat betekent veel voor de club, maar dat is ook belangrijk voor deze sponsors.  Thom Steneker vertelt: ‘Bij KCVO staat sportiviteit en kwaliteit hoog in het vaandel en dat spreekt mij bijzonder aan’.  Laurens Betting vult daarop aan: ‘Mooi dat we met deze sponsoring ons steentje hieraan kunnen bijdragen’.

Dergelijke kwaliteitsnormen hanteren de beide bedrijven van deze heren ook in hun bedrijfsvoering. B&B Kasteelzicht is een schitterend gelegen accommodatie tegenover Kasteel De Cannenburgh. het is een prachtig verblijf waarin gasten in een bijzondere ambiance hun vrije tijd kunnen doorbrengen. Vrijwel alles is mogelijk om er een plezierige tijd te beleven.

BMC ICT hanteert dezelfde hoge kwaliteitsnorm in de uitvoering van ICT-projecten. Zij zijn door heel Nederland actief en begeleiden klanten met een gedegen aanpak hun ICT-projecten te uit te voeren en tot een succes te maken.

KCVO is blij met de sponsoring van deze twee bedrijven en dankt hen hartelijk voor hun grote betrokkenheid. De spelers van JO17-1 zullen hun shirts na de winterstop weer vol trots dragen.