Bardy Verhoef wordt hoofdtrainer van KCVO

door | nov 30, 2023 | Nieuws

Bardy Verhoef is vanaf juli de nieuwe hoofdtrainer van KCVO. De 47-jarige oefenmeester uit Apeldoorn maakt dan na vijf seizoenen VV Oene de overstap naar de Vaassense Derde Klasser. Hij tekende een contract voor een jaar en volgt Remon van Schoonhoven op.

Nadat Verhoef voor Columbia, CSV Apeldoorn en Albatros heeft gevoetbald, begon hij bij die laatstgenoemde club als assistent trainer om vervolgens dezelfde functie te bekleden bij WSV. Daarna nam hijzelf de verantwoording. Eerst vier seizoenen als hoofdtrainer van VV Heerde en vervolgens dus vijf jaar in Oene. Dat de oefenmeester voor beide clubs langdurig werkte, onderstreept dat hij staat voor de stabiliteit die KCVO kenmerkt en waarnaar de club op zoek was. Verder heeft hij bij zijn vorige verenigingen vele jeugdspelers laten doorstromen naar de hoofdmacht.

Dat is een andere waarde waarop KCVO bouwt. ,,We denken dat we weer een échte clubman aan ons hebben weten te binden”, aldus voorzitter Wim Meuleman. ,,Wij verwachten dat hij qua wijze van denken en werken past bij onze vereniging. We hebben er daarom vertrouwen in dat we met Bardy sportief goede tijden tegemoet gaan.”

 

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: