Barcompetitie Emst 20169

door | jun 22, 2019 | Nieuws | 0 Reacties

Door Henk Boeve

Zaterdagavond 20 juli a.s. zal het een drukte van belang worden bij de Emsterie in Emst, want dan is de vierde avond van de Bar competitie 2019, die dit jaar zes keer gehouden zal worden in deze kroeg. De Emster kroeg heet deze avond dan ook “Feestcafé Ineke en Hetty” in plaats van de Emsterie. In deze omgeving is een Bar competitie nog niet zo bekend. Wel in de omgeving van Meppel en de Achterhoek. Daar trekken deze avonden overvolle cafés.

Wat houdt een Bar competitie nu precies in?

Zo zal op 20 juli de Emsterie overgenomen worden door een deelnemend koppel en dat zullen deze avond de zeer bekende zusters Ineke en Hetty van de Schepop zijn. In de verre omgeving zijn deze twee dames bekend als feestvierders, want zij weten precies wat feestvieren is. Ineke is namelijk jaren de uitbaatster geweest van café van de Schepop, nu dus de Emsterie. Het is de bedoeling dat de koppels een zo gezellig mogelijke (feest)avond organiseren. Zelf biertjes tappen, sfeer maken. Ze moeten zelf iets verzinnen om de kroeg vol te krijgen. En proberen een zo hoog mogelijk omzet te draaien. Het koppel dat dan de hoogste omzet heeft gedraaid, is dan de winnaar van de Bar competitie 2019.

En wie Ineke en Hetty een beetje kennen weet dat ze 20 juli er een avond van gaan maken, waar nog lang over na gepraat zal worden door zowel jong als oud. Zo hebben ze het voor elkaar gekregen dat de onvergetelijke “Vissertjes”, wie kent ze niet, deze avond muziek zullen draaien uit de jaren 70 tot heden. Ze zetten gegarandeerd de boel op zijn kop, zeggen Ineke en Hetty.

De avond begint om 21.00 uur en gaat door tot 02.00 uur. De toegang is helemaal gratis, maar vol is wel vol, zeggen Ineke en Hetty. En wat ook heel bijzonder zal zijn zegt Hetty is dat Ineke voor de allerlaatste keer op deze avond achter de bar zal staan. En wie wil dat niet meemaken. Dus kom allemaal 20 juli naar “Feestcafé Ineke en Hetty”.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: