Apeldoorns muziek festival 2024

door | jun 14, 2024 | Nieuws

Apeldoorns Muziek Festival op zaterdag 6 juli 2024 in Orpheus

 

Kom op 6 juli naar Orpheus voor het Apeldoorns Muziek Festival 2024. Veertien muziekgezelschapen en zeventien koren treden dan op om te vieren dat de Apeldoornse Muziekfederatie 90 jaar bestaat. Het wordt een groot muziekfeest! En iedere Apeldoorner is welkom om te komen meevieren.

 

Het festival is georganiseerd door de Apeldoornse Muziekfederatie AMF in samenwerking met de Apeldoornse Korenfederatie AKF. Om 12:00 uur begint het festival in Theater & Concert Orpheus met het eerste koor als opwarmer. Wethouder Peter Messerschmidt verricht samen met de kinderburgemeester Jahnaoh een daverende openingshandeling om 12:30 uur. De kinderburgemeester is speciaal bij de opening, omdat er ook voor kinderen veel te beleven is. Naast genieten van alle orkesten en koren kun je bijvoorbeeld zelf uitproberen hoe het is om een echt muziekinstrument te bespelen. En een Apeldoorns kinderkoor zingt speciaal voor dit muziekfestival gearrangeerde liedjes, waarbij ze worden begeleid door een orkest van jonge en volwassen muzikanten. Verder is er een tentoonstelling met verhalen en beelden van 90 jaar muziek in Apeldoorn.

 

Het muziekfestival is in diverse zalen van Theater & Concert Orpheus, Churchillplein 1, 7314 BZ Apeldoorn, en duurt tot 23:00 uur. De toegang is gratis. Je moet liefst vooraf wel een kaartje bestellen, dan weet de organisatie hoeveel mensen er ongeveer komen. Meer informatie, festivalprogramma en bestellen van kaartjes via de website van de AMF https://amfapeldoorn.nl/amfmuziekfestival/. 

 

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: