In deze weken, waar het coronavirus alle sociale contacten tot een nulpunt heeft gebracht, hebben veel mensen ook vrije tijd gekregen, meer aandacht voor elkaar. Maar wellicht verveel jij je omdat je niet naar school kunt, omdat je niet naar de sportschool kunt, je niet kunt werken of waarin je, je geliefde hobby niet uit kunt oefenen. Juist daarom ruimschoots tijd om online een uitgebreide EHBO-cursus of EHBO opleiding voor kinderen en baby’s te gaan volgen!

Het Rode Kruis afdeling Noord Oost Veluwe biedt jou de mogelijkheid dit te gaan doen. In ongeveer 14 uren in totaal. In ca. 6 uren kunt u het theoretische deel van de cursus doornemen, video’s bekijken en kennis tot je nemen. Je rondt dit af met een certificaat en zodra de omstandigheden het toelaten, zullen we een dag plannen om het geheel af te ronden met praktijkhandelingen tot een officieel EHBO-diploma.

Omdat wij het zo belangrijk vinden dat iedereen een cursus volgt, nemen wij de kosten van de online cursus voor onze rekening. Meldt je aan via onze website of mail naar mdekker@rodekruis.nl. Voor meer informatie kun je bellen met onze opleidingscoördinator Magda Dekker (038-4441097)

.EHBO cursus