Alpe d’HuZes KWF 2023

door | jun 4, 2023 | Nieuws

Het zit er al weer op, de week in Frankrijk van Alpe d’HuZes KWF 2023. Alpe Team de Keet-Herms verbleef deze week, in het inmiddels vertrouwde huis, t.o. Palais du Sport, net voorbij de finish.

Dit keer logeerden er ook een aantal onbekenden en zo waren alle 21 bedden bezet. In en rond dat Alpehuis trof men de laatste voorbereidingen voor de koersdag, er werden ervaringen uitgewisseld, de omgeving werd bekeken, oude bekenden ontmoet, lief en leed gedeeld, kaarsjes aangestoken, gezamenlijk gegeten, sportief(lees vals) het keezenspel gespeeld, veel van elkaar geleerd, echter had iedereen maar 1 doel…..om met de opbrengst van de acties voor Alpe d’HuZes KWF die ongenadige berg te trotseren.

De weg bergopwaarts is ruim 13 km, heeft 21 bochten en een gemiddeld stijgingspercenrage van 7.9 %. Op donderdag 1 juni j.l. kwamen 6 sporters, één fietser(4x) en 5 lopers, van Alpe Team de Keet-Herms, moe maar voldaan over de eindstreep, met een bedrag van €21.646,-. Hiermee is hun missie geslaagd.

Tijdens de Alpe d’HuZes week is maar weer eens gebleken hoe hard geld nodig is voor onderzoek naar kanker. De teller stond 1 juni j.l. op €17.022.738,-, maar men kan nog doneren tot eind september.
https://www.opgevenisgeenoptie.nl/st/2550/19608

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: