Enthousiaste vrijwilligers van Koppel-Swoe organiseren het hele jaar verschillende uitstapjes voor mensen vanaf 55 jaar uit de gemeente Epe. In eerdere berichtgeving werd aangegeven dat de uitjes tot juli geannuleerd zouden worden. Inmiddels is besloten dat alle uitstapjes tot september worden afgelast.

Vanwege de maatregelen vanuit het Ministerie is het niet mogelijk dat de uitstapjes deze zomer plaatsvinden. Om die reden zijn alle uitstapjes geannuleerd. De vrijwilligers hebben de hoop dat het volledige zomerprogramma in 2021 opnieuw aangeboden kan worden.

Ook zal er dit jaar geen winterprogramma plaatsvinden zoals men gewend is. Gezien de omstandigheden lukt het niet om een programma te maken. Wel zijn de vrijwilligers achter de schermen aan het onderzoeken of er een alternatief programma aangeboden kan worden in de eigen omgeving. Hierover volgt later meer.

Voor informatie kan men terecht bij: Koppel-Swoe, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Contactpersoon is Karien van den Berg. Of via de e-mail k.vandenberg@koppelswoe.nl. Kijk ook op www.koppelswoe.nl