Foto: eigen foto Stichting Isabel

Zoals velen van onze volgers wel weten, ondersteunt Albert Heijn in Vaassen met regelmaat goede doelen via de flessenbonnen die zijn in te leveren.

Vanaf vandaag kan iedereen zijn statiegeld doneren aan Stichting Isabel.

Wat is Stichting Isabel?
Een glimlach toveren op de gezichten van ouders die een kindje verloren zijn, dat is de gedachte achter Stichting Isabel. Ouders die hun kindje verliezen zullen de pijn van het verlies altijd met zich meedragen. Deze pijn wordt niet verzacht door tijd en ieder jaar weer zijn er meerdere dagen waarop het gemis extra aanwezig is, juist op deze dagen zoals de geboorte- en sterfdag, Vader- en Moederdag, de verjaardagen van de ouders en de feestdagen willen wij de ouders steunen. Op deze dagen worden passende attenties gestuurd, denk hierbij bijvoorbeeld aan een vlinder, bloemetjes, kaarsjes voor de sterfdag, de mooiste ster, taartjes om de jaardag te vieren, maar ook ballonnen, een mooi gedicht of een krachtbuideltje.

Mocht u geen statiegeldflessen willen inleveren, maar wel willen doneren dan kan dat natuurlijk ook. Hiervoor is er de mogelijkheid via onze website https://stichtingisabel.nl/doneer-nu/.