Door Henk Boeve

Op zaterdag 24 april aanstaande is het de laatste werkdag voor ondernemersechtpaar Albert en Marlene van Loo uit Elburg in hun SPAR winkel in Emst. Het echtpaar zal de winkel over gaan dragen aan een nieuwe enthousiaste opvolger, Wesley van Luttikhuizen, waarna zij kunnen gaan genieten van hun welverdiende pensioen.

Niet lang nadat Albert en Marlene hun toenmalige winkel in Biddinghuizen verruilde voor de Meermarkt in Emst in 2007, gingen alle winkels van Meermarkt over naar de SPAR formule. Bij SPAR Emst kunnen klanten niet alleen terecht voorboodschappen, maar in de winkel bevindt zich ook een Post NL punt, cadeaukaarten/giftcards, beltegoedkaarten, wenskaarten, postkaarten en tijdschriften, En verder zijn er diverse services zoals de maaltijdservice Eet smakelijk! En is er uiteraard ook de onlinebestelservice via www.spar.nl

Met de komst van de nieuwe ondernemer zal ook het assortiment en deze gemak winkel verder worden uitgebreid en vernieuwd. Vanaf donderdag 22 april zullen Albert en Marlene gaan uitverkopen, van 15% tot 50% korting op de meeste artikelen. Na het weekend van 24/25 april is de winkel voor ruim 2 weken gesloten om te verbouwen naar het nieuwste wat SPAR te bieden heeft. Het assortiment zal worden aangepast met foodservice, producten om direct van te genieten, zoals belegde broodjes.

Omstreeks 12 mei zal de winkel weer worden heropend, met uiteraard feestelijke aanbiedingen en zijn de klanten weer van harte welkom.