Aanstaande zaterdag, 6 juli, geeft muziekvereniging ‘Prins Bernhard’ als afsluiting van het muzikale jaar haar jaarlijkse zomerconcert.

Dit jaar zal dit zijn bij Gezinspark ‘t Smallert. Om 15.30 uur begint het concert, waarbij alle geledingen van zich zullen laten horen. Iedereen is van harte welkom om naar dit gratis concert te komen luisteren. Je hoeft vanaf 15.30 uur geen entree te betalen voor het park.

Tevens geeft muziekvereniging ‘Prins Bernhard’ een gratis concert op donderdag 11 juli op camping De Wildhoeve. De aanvang voor dit concert is 19.30 uur. Sinds een aantal jaren laten de muzikanten de laatste donderdagen voor de vakantie op diverse plekken in de gemeente Epe van zich horen d.m.v. een gratis concertje. Er worden dan voornamelijk wat bekendere, lichtere stukken gespeeld.

Denk hierbij aan muziek uit de Top 40 of filmmuziek. Daarna is het tijd voor de zomerstop om er na de vakantie weer fris tegen aan te gaan. Het seizoen begint met diverse optredens tijdens het Emsterfeest. De vereniging bestaat dit jaar 80 jaar en dit zal gevierd worden met een spectaculair concert op zaterdag 30 november waarbij er een samenwerking met een band en DJ wordt aangegaan. De voorbereidingen zijn hiervoor inmiddels al in volle gang. Houdt de media dus in de gaten, want dit beloofd een bijzondere avond te worden!