De informatiebijeenkomsten over de vlotte en veilige fietsroute F50 van dinsdag 26 oktober en woensdag 27 oktober zijn helaas afgelast vanwege corona.

Het projectteam is dinsdag 26 oktober voorafgaand aan de bijeenkomst helaas in direct contact geweest met iemand die besmet zou kunnen zijn. Vandaag, 27 oktober, blijkt dat betrokkene inderdaad definitief positief getest is op corona. We wensen de persoon in kwestie veel beterschap.

De betrokken persoon was maandagavond 25 oktober gelukkig niet aanwezig bij de bijeenkomst in Wenum-Wiesel. De betrokkene maakt ook geen deel uit van het projectteam. Om ieder risico te vermijden, zijn onderstaande bijeenkomsten geannuleerd. 

Het projectteam F50 overlegt of de informatiebijeenkomsten alsnog kunnen plaatsvinden in Vaassen en Epe. Zodra bekend is of dat kan en zo ja wanneer, dan informeren wij u via onze gebruikelijke kanalen.

Samen met andere gemeenten van de Cleantech Regio werken we aan het verbeteren van het regionale fietsnetwerk, zodat fietsers zich vlot, veilig en comfortabel kunnen verplaatsen. Een van de fietsroutes waar we aan werken is de fietsroute tussen Apeldoorn en Epe (F50), met daartussen de dorpen Wenum-Wiesel, Vaassen en Emst.

Inmiddels is het schetsontwerp uitgewerkt naar een voorlopig ontwerp, dat we u nu kunnen laten zien. Dat doen we via informatiebijeenkomsten over dit project. De opzet van alle bijeenkomsten is gelijk.

Drie dezelfde informatiebijeenkomsten

De bijeenkomsten vinden plaats op:

  • maandag 25 oktober in de Prinses Beatrixschool (Papegaaiweg) in Wenum-Wiesel;
  • dinsdag 26 oktober in de Grote Kerk (Marktplein) in Vaassen;
  • woensdag 27 oktober in het gemeentehuis (Markt) in Epe.

Wij geven tijdens de bijeenkomst twee keer een toelichting: om 19:00 uur en om 20:00 uur. Na de presentatie kunnen bezoekers de ontwerptekeningen bekijken en in gesprek gaan met de projectmedewerkers.

Aanmelden

In verband met de coronamaatregelen en om (te) grote drukte te voorkomen is het wel noodzakelijk dat u zich aanmeldt voor de bijeenkomst. U kunt zich aanmelden door te mailen naar de Cleantech Regio. Graag hierbij vermelden op welke avond, hoe laat en met hoeveel personen u komt