Popquiz in Vaassen – doet u weer mee?
Voor de derde keer op rij organiseert Facebook community Achterin de Platenkast de Achterin de Platenkast Popquiz. Alle muziekliefhebbers en gezelligheidsdieren zijn weer welkom om op zondag 4 november 2018 vanaf 14.00 in Dorpscentrum De Wieken in Vaassen een mooie rondgang te maken langs meer dan 60 jaar popmuziek. Met als inzet die fel begeerde Achterin de Platenkast wisseltrofee.

Uiteraard ontbreken in de quiz de vaste onderdelen van de Facebook-pagina niet: De puzzelronde, De Tip van Emiel, De Platenkast van mijn Vader… Allemaal komen ze weer voorbij. En ook deze keer zijn we vastbesloten om er een gezellig evenement van te maken.

Stel dus een team samen van maximaal 5 personen, geef je op en doe mee! Aanmelden kan met een berichtje via de Facebook-pagina van Achterin de Platenkast of e-mail. Deelname kost € 5 per team.

Meer informatie vind je daarnaast op de website www.achterindeplatenkast.com.

Over Achterin de Platenkast
Begonnen als een blog in januari 2015 is Achterin de Platenkast uitgegroeid tot een community die inmiddels gevolgd wordt door meer dan 250 muziekliefhebbers. Je kunt er meedoen met de dagelijkse quiz Raad het Plaatje, jouw vergeten platen delen, de blogs volgen en de vele verschillende rubriekjes lezen.