EPE – Ladies’ Circle komt met een nieuw initiatief, namelijk Beaujolais à La Maison.

Traditioneel wordt op de derde donderdag in november de “Beaujolais Primeur” gepresenteerd. Op deze speciale dag komen de Ladies – uiteraard Corona-proof – bij de liefhebbers thuis.

Vorig jaar was de primeur, de Beaujolais Party bij Grand Café Cornelis. Een daverend succes en dit wordt uiteraard voortgezet. Helaas kan in verband met Corona-maatregelen de aankomende editie niet plaatsvinden bij Cornelis. De horeca is en blijft voorlopig nog wel even dicht, dus is gedacht in oplossingen. Om van de nood een deugd te maken, introduceren de Ladies de Beaujolais à La Maison.

Op ladiesbeaujolais.nl/ kunnen de leukste bestellingen geplaatst worden. Van een doos Beaujolais Primeur, tot heerlijke borrelboxen incl. wijn, of een mooi 3-gangen diner voor 2 (of meer) personen. Kijk snel op de site voor alle mogelijkheden. Bestellingen kunnen geplaatst worden tot vrijdag 13 november.

Donderdag 19 november, de dag van aankomst van de eerste Beaujolais, gaat Ladies’ Circle Epe zelf de bestellingen, op typische Franse wijze, rondbrengen. Binnen een straal van 10 km worden de bestellingen gratis bezorgd.

Een mooie samenwerking met Ladies’ Circle Epe, Grand Café Cornelis, Alexanderhoeve Epe, Wijnkoperij Kroese en De Buurtwinkel (onderdeel van Stichting De Passerel). Alles komt voort uit een passie voor sociaal- en maatschappelijk ondernemen – #supportyourlocals.

Ladies’ Circle Epe is een service club. Het goede doel dit jaar is De Passerel. Deze lokale stichting ondersteunt mensen met een beperking, van jong tot oud, om hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. De volledige opbrengst van deze ladiesbeaujolais actie gaat naar Stichting De Passerel