Plaatselijk Belang De Vecht verduurzaamt kerstboom met honderden LED-lampjes

door | dec 1, 2022 | Nieuws

Op zaterdagavond 10 december zal buurtschap De Vecht rond 19 uur weer op feestelijke wijze de grootste verlichte Kerstboom in de wijde omgeving op het schoolplein ontsteken. Na twee bijzondere jaren komt iedereen uit De Vecht en Omstreken weer bij elkaar voor een glaasje glühwein, warme chocomel, marshmallows, een oliebol en vooral héél veel gezelligheid. Dit jaar is de ontsteking van de kerstboom extra bijzonder, want deze is verduurzaamd met honderden LED-lampjes. Zo kan de boom ook de komende jaren op een verantwoorde manier blijven branden.

In de week voorafgaand aan 10 december worden ‘Lichtpuntjes’ binnen de dorpskern van De Vecht aan de deur verkocht. Deze kaarsjes zijn voor €2 te koop. De Lichtpuntjes zijn ook op de avond zelf nog te koop, of vooraf  bij Cafe- Eetcafe-Zalencentrum De Groot, Kraam90 en in de kantine van s.v. V en L. Op deze manier willen we op 10 december samen het licht ontsteken in deze donkere kersttijd. De opbrengst van de verkoop komt samen met de verkoop van oliebollen, drankjes, marshmallows, etc. op de avond zelf, volledig ten goede aan de verduurzaming van het grootste Lichtpuntje van De Vecht en Omstreken: onze Kerstboom.

De avond komt tot stand met medewerking van Popkoor ‘Powerpop’, toneelvereniging ‘Klaver5’ die voor een levende kerststal zorgt en natuurlijk de kerstman, die dit jaar de buurtbewoners persoonlijk ophaalt vanuit huis met een ronde door het dorp. Iedereen is welkom, het wordt weer een mooi feest voor jong en oud!

 

                                                                 https://pedicuremargreetvanhartskamp.jouwweb.nl

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: