Oener Koefeest

door | okt 28, 2022 | Nieuws, Premium

Noem drie trekker merken is een vraag die veel mensen niet kunnen beantwoorden. Meestal kent iedereen wel John Deerne. Maar daarna wordt het toch een stuk lastiger om deze vraag te beantwoorden. De bezoekers van het Oener Koefeest kunnen deze vraag vast wel beantwoorden want daar waren ook veel nieuwe en oude landbouw voertuigen te zien.

En om op de vraag terug te komen, we hebben onder andere de merken Deutz, Güldner Gotland, Ficher en Massey Ferguson in Oene gespot.

Maar het Oener Koefeest biedt veel meer. Zo zijn er ook nog oude brommers en fietsen te zien. En naast de bekende kleding-, sierraden- en eetkramen die je op iedere braderie tegenkomt. Stonden er ook kramen met klompen, werkkleding en gereedschap. En wat dacht je van een miniatuur trekker om te verzamelen of voor de kinderen om mee te spelen.

Kortom er was genoeg te zien in Oene.

En drie trekker merken? Maak het niet de moeilijk voor jezelf. Wat dacht je van Citroën, Ferrari, Fiat, Ford, Lamborghini, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Porsche, Renault of Volvo. Ook deze automerken bouwen nog steeds trekkers of hebben dat in het verleden gedaan.

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: