8 teams van SAV op de halve finale voor het Nederlands kampioenschap.

door | mei 27, 2024 | Nieuws

         
Fotocredit: eigen foto’s SAV

 

Op zaterdag 25 mei stonden er maar liefst 8 teams van SAV op de halve finale voor het Nederlands kampioenschap. In de ochtend startten de E jeugd teams. Trio Feline, Beau en Ela en trio Bobbi, Fabienne en Elodie zetten beide een goede oefening neer.  Zij werden hiermee 7e en 8e in hun categorie. Daarna waren Liz en Lynn aan de beurt. Met hun nieuwe oefening behaalden zij de 3e plaats. Zij hebben zich hiermee geplaatst voor het Nederlands kampioenschap op 15 juni.

In de middag was het de beurt aan het E senior duo Amber en Noa. Ook zij zetten een mooie oefening neer. Zij behaalden hiermee de 6e plaats.
In de categorie D-senior streden er 3 teams. Trio Lune, Julisa en Kiki behaalden de 4e plaats. Trio Elise, Julia en Lynn werden 2e en trio Lisan, Rosalinde en Charlie mochten de hoogste plaats op het podium betreden, zij werden 1e. Trio Elise en trio Lisan hebben zich hiermee beide ook geplaatst voor het Nederlands kampioenschap.
Lieke en Renate sloten af met hun mooie balans en tempo oefening. Helaas was dit niet voldoende voor een podiumplek, zij werden 6e in hun categorie.

Wat een prachtige prestaties van alle teams die vandaag hun oefening mochten draaien in deze halve finale. We kijken uit naar de finale DE op 15 juni in Kampen.

 

 

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: