Next!

Popkoor Next! is een koor voor dames en heren, die een stapje verder durven, willen én kunnen gaan. Zij zingen 4-, 5- of zelfs 6-stemmig, dit met pianobegeleiding óf a capella. Er zullen verschillende genres en nummers aan bod komen, zoals Creep van Radiohead, Close to you van The Carpenters, maar ook een medley van Simon and Garfunkel nummers en een klassieker als Love of my life van Queen.

 

Auditie

De instapleeftijd voor dit nieuwe koor is 18 jaar en voorafgaand is een auditie met stemtest vereist. Deze auditie zal afgenomen worden door de muzikaal leider van de vereniging in samenwerking met een externe auditeur. Ook zal de muzikaal leider, evt. in samenwerking met de auditeur, in de loop der tijd het niveau blijven controleren waardoor er een constante professionaliteit wordt gewaarborgd.

 

Thuisstudie

Er wordt ingezet op TOPprestaties. Nummers worden dan ook door de leden veelal vooraf ingestudeerd aan de hand van MP3´s; serieuze thuisstudie is dus een pré.

 

Repetities

Popkoor Next! repeteert op dinsdagavond van 20.45 tot 22.00 uur in de Hezebrink in Emst. Tijdens de repetities wordt gewerkt aan fine-tuning van de nummers, het samenbrengen van alle stemgroepen en het geven van de juiste sfeer aan een nummer. Ook zal er in de loop der tijd een vast tijdsblok aan podiumopstelling besteed worden.

De contributie voor dit koor bedraagt €25,- per maand. Dit is inclusief de eerste auditie. Er zal om het half jaar (o.v.b.) een auditieronde plaatsvinden voor nieuwe leden.

 

Kom eens kijken en luisteren!

Lijkt het je leuk om bij dit nieuwe koor te komen kijken en wellicht zelfs auditie te doen? Kom gerust eens meedoen op de dinsdagavond in de Hezebrink. Evt. aspirant leden kunnen zo vóór de auditie ook eerst kennismaken met het koor, de opzet ervan en de dirigent. Neem voor meer informatie contact op met ons op via: zenv-secretaris@hotmail.com.