Op zaterdag 11 januari vond de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van het Vaassens Fanfare Corps plaats, waarbij onder andere één jubilaris gehuldigd werd. 

De nieuwjaarsreceptie werd geopend met een toespraak door voorzitter Wilbert van de Schepop. Hij gaf een korte impressie van alle gebeurtenissen en activiteiten in 2019. Daarnaast werd vooruit gekeken naar 2020 en bracht men een toost uit op het nieuwe muziekjaar.
Dit werd gevolgd door het huldigen van een jubilaris. Jan Sangers werd gehuldigd voor 40 jaar lidmaatschap bij het Vaassens Fanfare Corps, een hele prestatie. Hij kreeg een oorkonde, speldje en bos bloemen uitgereikt.

Om de avond feestelijk af te sluiten was een muziekquiz voorbereid, waarmee de muziekkennis van alle aanwezigen werd getest. Het winnende team ‘Ungdomskorps’ ging er vandoor met de hoofdprijs, een heerlijke schaal bitterballen.

Kijk voor meer informatie op onze website www.vaassensfanfare.nl, facebookpagina, stel uw vragen via info@vaassensfanfare.nl of neem contact op via 06-53592074.