De laatste tests hebben plaatsgevonden en de liedjes zijn geselecteerd. Op zondag 3 november 2019 klinkt om 14.00 het eerste fragment en is de Achterin de Platenkast Popquiz in Dorpscentrum De Wieken in Vaassen van start gegaan. Dit jaar, dankzij de samenwerking met The Pub Games, met een primeur: twee interactieve rondes waarbij de smartphone mag worden gebruikt.

En dan is er nog de Publieksronde. De ronde waarvan het onderwerp is bepaald door de volgers van Achterin de Platenkast op Facebook. Het thema ‘auto’s’ kreeg uiteindelijk de meeste stemmen van de vier voorgestelde onderwerpen. De quiz wordt dan ook afgesloten met 10 fragmenten van liedjes die alles met auto’s te maken hebben.

Heb je je nog niet ingeschreven en wil je nog graag meedoen? Schrijf je dan in met een team van maximaal 5 personen. Dat kan door een e-mail te sturen naar popquiz@achterindeplatenkast.com of een berichtje te sturen via www.facebook.com/achterindeplatenkast of www.achterindeplatenkast.com. Deelname kost € 5 per team.

Over Achterin de Platenkast
Begonnen als een blog in januari 2015 is Achterin de Platenkast uitgegroeid tot een community die inmiddels gevolgd wordt door meer dan 400 muziekliefhebbers op Facebook, Twitter en Instagram. Je kunt er meedoen met de doordeweekse quiz Raad het Plaatje, jouw vergeten platen delen, de blogs volgen en de vele verschillende rubriekjes lezen.