Onder stralende omstandigheden wisten veel mensen de weg te vinden naar de Zorgwinkel in Epe. De prachtige tuin achter de winkel was omgetoverd tot een gezellige theetuin. In tegenstelling tot vorige week (regen) was het vandaag schitterend weer.

Alle activiteiten vonden daarom plaats achter de winkel. Veel mensen uit de omgeving hadden zich vooraf aangemeld voor dit mooie initiatief van de Zorgwinkel. Sommige bezoekers kwamen met een (zorg)-vraag en anderen gewoon even gezellig bijpraten onder het genot van al het lekkers wat klaar stond.

Ondertussen werd eventueel de rollator even nagekeken en waar nodig bijgesteld. Danny van Optima Forma verzorgde een paar testen en aan de hand van die uitslag kon men zien hoe het staat met de fitheid en het bewegen. Vlak voor dat de bezoekers naar huis gingen, maakte Rob de Joode van Kiekfoto een mooie portretfoto, die men later gratis kan afhalen bij de Zorgwinkel.

Tot slot namens de Zorgwinkel kreeg iedereen een gevulde goodybag mee, met verassingen.

Tijdens deze twee Lachend Er Op Uit Dagen is er een mooie samenwerking ontstaan tussen de ondernemers, wat zeker een vervolg verdiend. Men kijkt terug op twee geslaagde dagen.

   

   

 

 

(foto’s: Kiekfoto Rob de Joode)