Een enthousiaste groep vrijwilligers van Koppel-Swoe organiseert voor 50 plussers uit de gemeente Epe verschillende uitstapjes. Op donderdag 19 maart staat er een busreis gepland naar de Grebbelinie en het Airborne Museum.

 Dit jaar is het 75 jaar geleden dat Nederland bevrijd werd. De vrijwilligers van de zomer- en winteruitjes staan daar graag bij stil en hebben daarom een uitstapje georganiseerd die in het teken van de bevrijding staat.

Op donderdag 19 maart vertrekt de touringcar om 9.00 uur uit Epe bij Retailpark de Poort en zal dan rijden naar het bezoekerscentrum van de Grebbelinie in Renswoude. Hier wordt het verhaal verteld van deze waterlinie, die eeuwenlang een rol heeft gespeeld in de landsverdediging. Na koffie met gebak kunnen de deelnemers op eigen gelegenheid het bezoekerscentrum bezoeken. Rond 12.00 uur staat de gedekte tafel klaar voor een heerlijke lunch. Daarna brengt de bus de deelnemers naar het Airborne Museum in Oosterbeek en zal daar dan omstreeks 12.45 uur aankomen. Dit volledig vernieuwde museum kan men op eigen gelegenheid bezoeken. Daar zal o.a. een expositie te zien zijn van 75 jaar slag om Arnhem.

Zo rond de klok van 15.45 uur zal de bus weer voorrijden en zal dan omstreeks 17.00 uur weer terug zijn in Epe.

Aanmelden kan, tot 18 februari, bij Koppel-Swoe: 0578-676767

Kosten € 52,00

Vertrek: 9.00 uur bij Retailpark de Poort in Epe

Bekijk ook de website voor meer informatie over de uitstapjes: https://koppelswoe.nl/diensten/zomer-en-winteruitjes/