Een jaar geleden begonnen wij met een Facebookpagina, waarna al snel een website volgde. Nadat wij onze wensen kenbaar hadden gemaakt aan Jan Tijs Heideveld, van JT&I Web, IT en Design, heeft hij onze fantastische website gemaakt. We hebben het afgelopen jaar niet stil gezeten. Wij zijn gegroeid naar een geweldig team met 18 enthousiaste vrijwilligers. Dit team bestaat uit 9 volwassenen en 9 jongeren, wij noemen ze onze razende reporters.

Als Bestuur zijn wij enorm trots op onze groep vrijwilligers, ieder met hun eigen expertise, maar allen met hetzelfde enthousiasme. Allemaal hebben wij hetzelfde doel, Vaassens nieuws onder de aandacht brengen. Wij brengen nieuws dat Vaassenaren graag lezen over hun dorp. Bijvoorbeeld het verenigingsleven, de carnaval, ons mooie centrum met unieke ondernemers, maar vooral de activiteiten die worden georganiseerd. Wij proberen als team altijd aanwezig te zijn bij de verschillende evenementen die in ons dorp worden georganiseerd. Via onze facebookpagina en website kondigen wij deze ook aan en achteraf maken wij hier dan ook een samenvatting van, door middel van een film, fotoreportage of verslag.

Zoals je kunt lezen, wij brengen jou graag op de hoogte over alles dat er leeft en georganiseerd wordt in Vaassen en omstreken. En dat dit gewaardeerd wordt, merken wij. De interactie op onze facebookpagina wordt steeds groter. Wij zijn dan ook supertrots dat we nu al ruim 1.100 volgers hebben die ons nieuws volgen. Helaas kunnen wij zonder sponsoren niet bestaan, wij zijn hen dan ook erg dankbaar dat zij ons steunen. Onze sponsoren vind je terug op onze website www.vaassenactief.nl.

We staan altijd open voor tips en worden graag door jou uitgenodigd, zodat wij jouw evenement, bijeenkomst of gebeurtenis kunnen delen met onze volgers.

Bedankt dat je dit 1e jaar samen met ons hebt willen delen!