SWO/E Welzijn & Ondersteuning Epe organiseert, in het kader van oktober de dansmaand, een stijldansmiddag in Vaassen.
Op donderdag 19 oktober mogen belangstellenden komen stijldansen in de Wieken.

SWO/E Welzijn & Ondersteuning Epe heeft verschillende dansgroepen die wekelijks bij elkaar komen en onder leiding van een docente of vrijwilliger de danspassen aanleren en oefenen. Omdat oktober landelijk is uitgeroepen tot dansmaand heeft SWO/E een extra dansactiviteit gepland. Donderdag 19 oktober 2017 wordt er in het dorpscentrum de Wieken aan de Molenstraat 15 in Vaassen een stijldansmiddag gehouden waarbij alle soorten dans aan de orde komen. De muziek en begeleiding wordt verzorgd door het echtpaar Lendering die begeleider zijn van de stijldansgroep van SWO/E.

De middag begint om 14.00 uur en is om 16.00 uur afgelopen. Deelname aan de dansmiddag kost niets, u betaalt alleen voor uw kopje koffie of thee. Alle senioren zijn van harte uitgenodigd om te komen dansen ongeacht of zij al bij een dansgroep van SWO/E of andere vereniging dansen.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met SWO/E. Telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 12.30 uur op het nummer 0578-620988. Binnenlopen tijdens deze uren op het kantoor aan de Stationsstraat 25 in Epe kan ook.