Foto: SV Vaassen 3 kampioen 1975 

Vrijdag 12 juni 2020 is het zover.

Dan bestaat de voetbalvereniging S.V. Vaassen 100 jaar.

Een jubileumcommissie gaat rondom 12 juni 2020 verschillende feestelijkheden organiseren. Het comité is al vele malen bij elkaar geweest en zodoende is er ook reüniecommissie ontstaan.

De reüniecommissie bestaat uit Marcel Boeve, Joop Sangers, Gert Stegeman en Henk de Weerd. Zij gaan zich inzetten om de reünie tot één van de hoogtepunten van het 100-jarig bestaan te maken.

De reünie wordt gehouden op zondag 14 juni 2020 van 15.00 uur tot 20.00 uur in de kantine van de voetbalvereniging S.V. Vaassen op het Sportpark “de Kouwenaar”, Woestijnweg 67, 8172 CN Vaassen.

De reünie is bedoeld voor alle (oud-)leden die voor 1 januari 1990 geboren zijn. Onder het genot van een hapje en drankje nodigt de reüniecommissie je hierbij uit.

Aangezien de reüniecommissie de kosten zo laag mogelijk wil houden, is er voor gekozen om in eerste instantie een oproep via de plaatselijke media te doen. Op die manier probeert de commissie al zoveel mogelijk (oud-)leden in de omgeving van Vaassen te bereiken.

De commissie wil graag inzicht krijgen voor wat betreft de te verwachten opkomst en verzoekt je daarom, om je nu al op te geven.

Dat kan via de website van S.V. Vaassen: https://www.svvaassen.nl/

Voor de opgave is bij de rubriek “REÜNIE 2020” een link opgenomen. Door die aan te klikken, kan de opgave plaatsvinden.

Bij de opgave wordt het volgende gevraagd:

Je naam, je e-mail en (eventueel) telefoonnummer.

Kom je met je partner, vergeet dan vooral niet die rubriek ook in te vullen.

Nadat de opgave heeft plaatsgevonden, ontvang je het volgende bericht in een groene balk op je scherm: “Uw bericht is ontvangen”.

Ben je niet in de gelegenheid om je via de website op te geven, dan is het mogelijk telefonisch contact op te nemen met Gert Stegeman, 0578 – 571092.

Verder is de commissie nog op zoek naar oude spullen die betrekking hebben op de S.V. Vaassen (b.v. een oud shirt met knoopjes, glaswerk, speldjes, pennen, etc.). Vanaf half mei worden deze attributen tentoongesteld in het Vaassens Museum.

Tevens zullen deze zaken op de reünie te bewonderen zijn.

Om je te garanderen dat je het in bruikleen gegeven collectors item zondermeer terugontvangt, wordt er een zogenaamd overdrachtsformulier ingevuld en door de commissie ondertekend.

De spullen kunnen ingeleverd worden bij Henk de Weerd, Boxhofstede 30 te Vaassen of in de kantine van de club.

De reüniecommissie