Wraps met parmaham, zongedroogde Tomaatjes en pestomayonaise
Porties
4personen
Porties
4personen
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Verwarm een koekenpan op laag vuur en rooster de pijnboompitjes tot ze beginnen te kleuren. Je hoeft geen olie of boter toe te voegen, gewoon een droge hete pan gebruiken. Stort de pijnboompitten in een schaaltje en laat ze afkoelen voor zo.
  2. Schep de mayonaise samen met de groene pesto in een kommetje en roer goed door elkaar. Dep de zongedroogde tomaatjes met een stuk keukenpapier en snijd ze daarna in reepjes en vervolgens in kleine stukjes. Bewaar de stukjes zongedroogde tomaat voor zo.
  3. Bereid de wraps nu achter elkaar door steeds een wrap te smeren met de zojuist gemaakte pestomayonaise. Leg in het midden een strook rucola en leg hier telkens een plak parmaham op. Snipper er wat stukjes zongedroogde tomaat over en de gesroosterde pijnboompitten. Kruid met wat versgemalen peper en rol de wraps strak op, snijd ze eventueel doormidden.