Brams Tagliatelle kip/champignons
Porties
4
Porties
4
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Snij prei en ui in ringen. Maak de broccoli schoon en snij deze in roosjes. Snij de kipfilet in blokjes en de champignons in plakjes.
  2. Doe een scheut olijfolie in een hapjespan en bak de kipblokjes met zout en peper goudbruin.
  3. Zet ondertussen een ruime pan water op voor de tagliatelle en kook deze met een beetje zout beetgaar. (Zie verpakking)
  4. Doe de ui- en de preiringen bij de kipfilet en smoor deze een paar minuten mee.
  5. Voeg de broccoli en wijn toe en laat dit 10 minuutjes pruttelen.
  6. Voeg de gesneden champignons toe en laat deze een minuutje mee pruttelen.
  7. Als laatste een scheutje kookroom toevoegen en het zakje champignonsaus. Even goed doorroeren! en laat dit nog 5 minuten pruttelen onder af en toe roeren.
  8. Lekker dus met o.a. tagliatelle, rijst, spaghetti, tomatensalade en ciabatta!