Anna’s Spaanse heerlijke tonijn rijstsalade b.v voor bij de barbecue
Porties
ca 8personen
Porties
ca 8personen
Instructies
  1. Kook de rijst via de gebruiksaanwijzing, giet het af en laat het door af en toe met een vork los te roeren, goed afkoelen.
  2. Kook de eieren hard en laat ze afkoelen.
  3. Ham in blokjes snijden en of koop een zakje voorgesneden hamblokjes. En ook de augurken in blokjes snijden.
  4. Ui fijn snijden en ook de afgekoelde eieren.
  5. Blikjes Tonijn openen en uit laten lekken en de inhoud met een vork korrelig uit het blikje halen en bij de rijst doen.
  6. Voeg ui, ham, augurk, en het zakje geraspte kaas toe en schep alles er goed doorheen. Voeg e.v. nog wat zout en peper toe.
  7. Afmaken door er naar smaak mayonaise door te scheppen. de rijstsalade moet smeuig zijn. Alles even lekker koud laten worden.
  8. Dit recept met deze hoeveelheden is nu gebaseerd op zo’n 8 personen. Maar als bijgerecht kunnen er meer personen van eten!