Op zaterdag 14 september a.s. is er weer de jaarlijkse pleinmarkt van Buurtraad Geerstraat. Van 9.30 uur tot 13.00 uur kan iedereen dan op de pleinmarkt terecht om spullen een tweede leven te geven. Heeft u nog mooie spullen staan waar u niets meer mee doet of heeft u de klerenkast opgeruimd? Wij hebben er belangstelling voor…

Om het enthousiaste team van vrijwilligers een beetje te ontlasten vragen wij, (als het mogelijk is) het langs te brengen op zaterdagen in juli en augustus tussen 9.00-11.00 aan de Bossenbroekerweg 10 te Vaassen. De leden staan dan klaar om de spullen in ontvangst te nemen.

Alleen wanneer het u niet lukt de spullen te brengen kunt u een berichtje doen, dan komen ze het bij u ophalen. We hopen er weer een mooie dag van te maken, want wat dacht u van:

Heerlijke oliebollen (gebakken door de dames van de woensdagmiddagclub)
Grootmoeders kraam met mooie spullen
Kleedjesmarkt voor kinderen van de basisschool
Boekenkraam en kledingmarkt
En heel veel kramen met voor ieder wat wils!

Kortom genoeg ingrediënten voor een mooie Pleinmarkt!
Rommelmarkt spullen brengen voor de pleinmarkt: BOSSENBROEKERWEG 10
Iedere zaterdag in juli en augustus, tussen 9.00 – 11.00 uur. Lukt het niet om te brengen? Doe dan een berichtje en dan komen enkele medewerkers het ophalen in week 35. Janet Kommerkamp: janetkommerkamp@planet.nl of 06-51343312

Omdat de stortkosten van de overgebleven spullen voor rekening zijn van de buurtvereniging zullen wij voorzichtig zijn met het aannemen van spullen die niet of nauwelijks worden verkocht, hiervoor vragen wij uw begrip.
Wat nemen wij NIET aan:

Koelkasten en vriezers
Eiken wandmeubels
Bankstellen
Losse computerschermen
Vloerbedekking
Matrassen
Grote tv’s

Kleding en schoenen zijn zeer welkom, als het maar schoon en heel is.