Foto: iStock

Wapenveld

Kinderdagverblijf en peuterspeelzaal Villa KOM houdt zaterdag 8 september een Open dag. KOM kijken tussen 10.00 en 12.00 uur aan de Nachtegaalweg 48a in Wapenveld.

 

Er zijn ontzettend veel leuke activiteiten te doen, zoals pony rijden en in een treintje zitten op echte rails! Hiernaast kunnen de kinderen zich nog vermaken met een springkussen, een ijscokraam, glittertattoos, oud Hollandse spelletjes en knutselactiviteiten. Ook krijgen alle kinderen een presentje en kunnen ze meedoen aan een kleurwedstrijd.

 

Deze dag biedt (toekomstige) ouders en anderen de mogelijkheid om de locatie te bekijken en kennis te maken met de pedagogisch medewerksters. U kunt informatie krijgen over wat KOM voor uw kind kan betekenen. KOM verzorgt ook de buitenschoolse opvang (BSO KOM-OP) in Wapenveld. Hier is op de Open dag ook informatie over te verkrijgen.

 

Villa KOM is een locatie van KOM Kinderopvang, een organisatie werkzaam in veel dorpen (Wapenveld, Nijbroek, Heerde, Epe en Vaassen) en Hattem. De organisatie heeft ruim dertig jaar ervaring in kinderdagopvang, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang. Groen, bewegen, beleven, natuur en gezond staan bij KOM centraal.

 

Bent u nieuwsgierig? KOM gerust langs!

 

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor opvang bij KOM gaat u naar www.komkinderopvang.nl of belt u met tel. 0578-569960