Het Steunpunt Mantelzorg van SWO/E Welzijn en Ondersteuning organiseert iedere derde donderdag van de maand een ontmoetingsbijeenkomst voor mantelzorgers.

Op donderdag 19 april organiseert Koppel-Swoe een gezellige maar vooral ook muzikale ochtend voor volwassen mantelzorgers. In samenwerking met Judith Noordman van Cultuurplein Noord Veluwe is er een interessante en muzikale activiteit opgezet.

Dat muziek goed is voor de hersenen weten we allemaal sinds professor Erik Scherder zijn aanstekelijke colleges verzorgt bij DWDD. Judith haakt hierop in en zal hier op haar eigen wijze vorm aan geven. Ook is er ruimte om vragen te stellen. Samen muziek maken hoort er natuurlijk bij.

Zonder enige voorkennis zult u merken hoe leuk het is om samen muziek te maken. Bespeelt u al een instrument? Super, neem het mee. De ochtend is gratis toegankelijk en duurt van 10.30 tot 12.00 uur. U kunt zich opgeven bij b.kodden@koppelswoe.nl . U ontvangt een bevestiging.

Meer informatie over deze bijeenkomst of over het Steunpunt Mantelzorg kunt u vinden op www.swo-epe.nl. U kunt ook contact opnemen met de plaatsvervangend- consulent mantelzorg van Koppel-Swoe: Bernadette Kodden

U kunt haar bellen op 0578-676767 of mailen:

b.kodden@koppelswoe.nl